Belgo Seeds Offices

Kortrijk, Belgium


The project is located in a historically significant former textile weaving factory, built shortly after 1900, and has recently been converted into lofts for both living and working.

Of this 150-square meter office, the client requested one large main space and a number of smaller offices that would only be used fro, time-to-time. This brief allowed the qualities of the original space to be maintained as much as possible.

Owing to the warm material palette – dark timber paneling, oak floor boards, and soft upholstered furniture – the office has a residential feel and character.

As a souvenir to the offices industrial past, Vincent Van Duysen Architects chose to maintain the brick ceiling and the cast iron columns which add richness and character to the space.


AIT, October 2013

The Cool Hunter, May 2013

Share Design, April 2013



Thomas De Bruyne