Job Offers

Vincent Van Duysen Architects are always looking for talented individuals to expand their team. 

Please send your portfolio and curriculum 
to joelle.vancampen@vincentvanduysen.com 

-

We are also looking for a Dutch speaking Senior Team Member - Finance, administration and management, based in Antwerp, Belgium: 

Vincent Van Duysen Architects zoekt versterking in zijn bureau management. 

Een persoon met een gezonde dosis ervaring die zijn schouders onder het organisatorisch, financieel, administratief en juridisch kader wil zetten. Je wil graag full time werken en je hebt de capaciteiten om een centrale leidinggevende positie te nemen over de administratie van Vincent Van Duysen Architects - zelfstandig en proactief in samenwerking met Vincent, het administratief team en de office manager Kristof Geldmeyer.

Je weet van aanpakken, je hebt zin voor structuur, organisatie en accurate financiële opvolging en je wil je verantwoordelijkheid nemen in de communicatie en opvolging betreffende; contracten, facturatie en financiële rapporteringen (XLS is een sterk punt). Dit naast een brede waaier aan andere aspecten die bij het algemeen management van een kantoor komen kijken.

Je bent Nederlandstalig met een zeer goede kennis van Engels (en bij voorkeur ook Frans) en je voert de communicatie (ook schriftelijk) met onze klanten in het kader van onze internationale projecten. Graag je sollicitatie richten aan Kristof.geldmeyer@vincentvanduysen.com