JOB OFFER - Financieel juridisch medewerker

25 February 2017
Job Offer Financieel Juridisch Medewerker En

Vincent Van Duysen Architects zoekt versterking in zijn bureau management. Een persoon die zijn schouders onder het organisatorisch, financieel, administratief en juridisch kader wil zetten.

Je weet van aanpakken, je hebt zin voor structuur, organisatie en accurate financiële opvolging en werkt graag zelfstandig en proactief in samenwerking met Vincent, het administratief team en de office manager.

Je bent jong met minder ervaring of je hebt bij voorkeur een pak ervaring en je wil je verantwoordelijkheid nemen in de communicatie en opvolging betreffende contracten, facturatie en financiële rapporteringen ( XLS is een sterk punt ) naast een brede waaier aan andere aspecten die bij het algemeen management van een kantoor komen kijken.

Je bent Nederlandstalig met een zeer goede kennis van Engels ( en bij voorkeur ook Frans ) en je voert de communicatie ( ook schriftelijk ) met onze klanten in het kader van onze internationale projecten waarbij je ook volledig verantwoordelijk bent voor de opvolging van de financieel administratieve aspecten voor onze productontwerpen.

Graag je sollicitatie richten aan joëlle.vancampen@vincentvanduysen.com